Vacatures

 

Polyvalent Toonbankverkoper voor onze site in Steenhuffel

NV Gebr. Hermans Bouwmaterialen

Bouwmaterialen NV Gebr. Hermans is een familiebedrijf in volle uitbreiding gespecialiseerd in de verkoop van bouwmaterialen en gereedschappen, zowel klein- als groothandel. Flexibele levertermijnen, productkwaliteit en een correcte begeleiding van iedere klant zijn slechts enkele items die zij hoog in het vaandel dragen.

Functieomschrijving

In deze functie ben je het aanspreekpunt voor de klanten betreffende ruwbouwmaterialen, bouwspecialiteiten, afwerkingsmaterialen en tuinartikelen. Je geeft hieromtrent uitleg en advies en met jouw technische kennis adviseer je de klant op een degelijke manier. Zowel telefonisch als aan de balie bouw je een vertrouwensrelatie met de klant op en zorg je voor een uitstekende dienstverlening. Je staat tevens in voor het maken van offertes en een stipte opvolging ervan. Je kan bestellingen invoeren en helpen in de toonzaal en de doe het zelf waar nodig. Afhankelijk van je eigen wil en inzet kan dit takenpakket uitgebreid worden.

Profiel

Je bent gepassioneerd door de bouwwereld. Je beschikt over tenminste een eerste commerciële ervaring en je hebt affiniteit met de bouwsector door je kennis, ervaring of opleiding. Je bent klantvriendelijk, kan vlot omspringen met een PC en beschikt over administratieve vaardigheden. Je hebt regelmaat en zin in verantwoordelijkheid. Je bent nauwgezet en klantvriendelijk ingesteld. Je beheerst minstens het Nederlands en je spreekt een mondje Frans. Werken op zaterdagvoormiddag is een pluspunt, maar niet noodzakelijk.

Aanbod

Bij Bouwmaterialen NV Gebr. Hermans kom je terecht in een jong en dynamisch team in een familiale sfeer waar plaats is voor mensen met zin voor initiatief. Je krijgt de kans je te bewijzen in een afwisselende en uitdagende job met doorgroeimogelijkheden en carrièreperspectieven. Je mag rekenen op een motiverend salaris.

Stuur uw CV, eventueel vergezeld van een motivatiebrief, per mail of per post. Zich aanbieden kan enkel na afspraak.

Chauffeur met rijbewijs C +ADR

 

Chauffeur met rijbewijs C voor kraanwagen